Тази рецепта коментираха

Анонимен
Атанасова
Атанасова
Дали оригинално турско,не зная,но реване се прави с много яйца,може би става хубав сладкиш от тази рецепта,но за реване силно се съмнявам.
18.11.2013 16:44
4
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Трябва да е смлян шам фъстък.
17.11.2013 23:20
4
Милка Милова
Милка Милова
А тази зелената подправка на снимката каква е
Няма я в рецептата
17.11.2013 21:55
Лушка
Лушка
Някой дали е пробвал да го направи само с брашно без грис ?
14.11.2013 15:16
анка
анка
реването си заслужава изпробвала съм го опитайте и вие да си го направите да ви е сладко
09.11.2013 20:16
Tanq Vasileva
Tanq Vasileva
здр...блг.за отговора.....получисе страхотен сладкиш
07.11.2013 22:33
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Пшеничен грис.
06.11.2013 22:55
Tanq Vasileva
Tanq Vasileva
здр..реших да пробвам рецептата ....но незнам какъв грис се използва ....може ли някои да ми каже ....Благодаря.
06.11.2013 18:57
Adi
Adi
страхотно вкусно, опитай те няма да сгрешите
05.11.2013 21:42
Петя
Петя
Не съм очарована
03.11.2013 12:49
Татяна
Татяна
Не ми хареса много.
03.11.2013 12:45
ЦВЕТИ ХРИСТОВА
ЦВЕТИ ХРИСТОВА
МАЕСТРО ПИШЕ,ЧЕ ТУРЦИТЕ СА ИЗТЬНЧЕНИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ-А ОПИТВАЛ ЛИ Е ИТАЛИАНСКАТА ПАСТИЧЕРИЯ???
24.10.2013 14:04
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Чудесен десерт. Много ароматен и сладък. Аз пекох в тава 28 см и се получи някъде 2-3 пръста висок сладкиш. Резултата е страхотен. Препоръчвам го.
23.10.2013 23:46
1
нади
нади
направих го тази вечер и стана много вкусно реване,едно сладко вълшебство.
21.10.2013 23:13
диана иванова
диана иванова
стана разкошно...
20.10.2013 20:38
Защо не може да се копира приг
Защо не може да се копира приг
Защо не може да се коп-паства частта на приготвянето?
20.10.2013 10:43
Maestro
Maestro
Няма по изтънчени от Турците в това отношение, изобщо кухнята им е превъзходна.
20.10.2013 08:48
2
2