Тази рецепта коментираха

Анонимен
Кити
Кити
Може ли някой да ми каже, дали се реже преди да се залее със сиропа
15.02.2014 10:01
2
1
Покажи всички подкоментари
ана
ана
получими се.Стахотно е
13.02.2014 15:10
4
Дени
Дени
И е известен Арабски сладкиш :)
09.02.2014 00:10
2
Стефи Златкова
Стефи Златкова
Страхотно се получи, много добра рецепта :)
26.12.2013 16:07
3
Иво
Иво
1000 кило калории на пърче :)
20.11.2013 00:01
5
Атанасова
Атанасова
Дали оригинално турско,не зная,но реване се прави с много яйца,може би става хубав сладкиш от тази рецепта,но за реване силно се съмнявам.
18.11.2013 16:44
4
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Трябва да е смлян шам фъстък.
17.11.2013 23:20
4
Милка Милова
Милка Милова
А тази зелената подправка на снимката каква е
Няма я в рецептата
17.11.2013 21:55
Лушка
Лушка
Някой дали е пробвал да го направи само с брашно без грис ?
14.11.2013 15:16
анка
анка
реването си заслужава изпробвала съм го опитайте и вие да си го направите да ви е сладко
09.11.2013 20:16
Tanq Vasileva
Tanq Vasileva
здр...блг.за отговора.....получисе страхотен сладкиш
07.11.2013 22:33
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Пшеничен грис.
06.11.2013 22:55
Tanq Vasileva
Tanq Vasileva
здр..реших да пробвам рецептата ....но незнам какъв грис се използва ....може ли някои да ми каже ....Благодаря.
06.11.2013 18:57
Adi
Adi
страхотно вкусно, опитай те няма да сгрешите
05.11.2013 21:42
Петя
Петя
Не съм очарована
03.11.2013 12:49