Тази рецепта коментираха

Анонимен
Даниил Биков
Даниил Биков
Уау! И преди и след пасирането,топ вкусно!
16.08.2023 18:42
Nikolina Georgieva
Nikolina Georgieva
Количеството е като за гости. Доста излиза - една малка тенджерка, но пък е вкусно
17.07.2023 12:55
2
Христо Славейков
Христо Славейков
Кьопоолу класика!!!
03.07.2022 18:19
2
никихристо
никихристо
умирам за кьопулу аввввв
12.04.2014 14:44
2
ава
ава
по- скоро е за мазане на филия
08.11.2012 21:18
1
Джоко
Джоко
Интересно! Кьопоолуто не е пюреобразно, напротив! Трябва да бъде като салата; да може да се яде с вилица!
24.09.2012 20:38
6