Чудесна рецепта! Може ли да ми припомните как се правеше маслен крем? Правила съм преди много години и нищо не е останало. Благодаря ви!
03.04.2023 15:49
Пламена Димитрова
Много вкусно стана, благодаря за рецептата мисля скоро отново да го направя!
02.07.2019 10:47
Ваня Георгиева
Много сполучлива рецепта, правих я скоро.
09.02.2016 10:35
4
45815
kakvi razmeri gore dolu e tavickata za pecene
25.01.2016 18:35
7
Цурка
Получи ми се супер тестото, направих го точно по рецептата. За да се получи пухкава смес, биете с миксер на висока степен по-дълго време яйцата и захарта. Направих го с домашно сладко от вишни (на парченца) и отгоре поръсих с пудра захар.
21.01.2014 21:19
5
1
Валентина Печева
Добре е белтъците и жълтъците да се разбиват поотделно / така блатът става по-пухкав/.Наистина е по-добре да се обърне върху навлажнена кърпа, защото е по-удобно за навиване на рулото ...
Конфитюрът, може да се замести с ванилов крем, малко банан и орехи...и става вълшебно...за да не изсъхва рулото отгоре може да се намаже със смес от разбит белтък и сметана на прах.
08.01.2014 23:03
6
1
DaRsY
хартията мажете ли я преди да излеете сместа в нея?защото на мен блата ми залепна за хартията и на места не ми се наду блата т.е. не стана равномерен
05.01.2014 18:18
1
Пепа
Хартията не се маже с нищо както и тавата в която ще печете блата. Просто слагате хартията върху тавата и отгоре изсипвате сместа.
Аз разбивам 5 бр. яйца с 1 чаена чаша захар след което прибавям 1 чаена чаша брашно. Пека в правоъгълна тава. След изпичане обръщам блата върху навлажнена с вода кърпа така че хартията да остане отгоре - махам я и мажа с каквото си пожелая сладко или маслен крем. Най- лесната и вкусна рецепта. Същата рецепта изпечена в по малка тава и след истиване сиропирана става риване. Обожавам го....
08.01.2014 16:36
6
reni
пробвах и се получи много е вкусна и лесна благодаря ви...
01.01.2014 19:43
3
2
мелиса
Аз утре ще се пробвам да го на правя.Изглежда вкусно!
Конфитюрът, може да се замести с ванилов крем, малко банан и орехи...и става вълшебно...за да не изсъхва рулото отгоре може да се намаже със смес от разбит белтък и сметана на прах.
Аз разбивам 5 бр. яйца с 1 чаена чаша захар след което прибавям 1 чаена чаша брашно. Пека в правоъгълна тава. След изпичане обръщам блата върху навлажнена с вода кърпа така че хартията да остане отгоре - махам я и мажа с каквото си пожелая сладко или маслен крем. Най- лесната и вкусна рецепта. Същата рецепта изпечена в по малка тава и след истиване сиропирана става риване. Обожавам го....