Пече се първо блата без фолио на 180 градуса за 15 минути, след което се покрива с фолио формата с блата и се допича до готовност (за около още 40 минути). После за да са равни блатовете, е добре целия блат да се разреже в подходяща форма на равни части. Дано е станало по-ясно. :-) И да поясня, че рецептите не ги пишем изцяло ние, а ни ги пренаписват. :-)
12.12.2021 21:25
1
1
Admin
Рецептата не е пренаписана, а авторката я е проспала. Затова за неуместни коментари от този момент ще бъде ограничена.
14.12.2021 17:35
1
Анонимен
"Изпичаме тестото,"..."покриваме с фолио и печем медените блатове"...нищо не разбрах
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани