Тази рецепта коментираха

Анонимен
Evgenia
Evgenia
Пече се първо блата без фолио на 180 градуса за 15 минути, след което се покрива с фолио формата с блата и се допича до готовност (за около още 40 минути). После за да са равни блатовете, е добре целия блат да се разреже в подходяща форма на равни части. Дано е станало по-ясно. :-) И да поясня, че рецептите не ги пишем изцяло ние, а ни ги пренаписват. :-)
12.12.2021 21:25
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
"Изпичаме тестото,"..."покриваме с фолио и печем медените блатове"...нищо не разбрах
08.12.2021 16:19
Evgenia
Evgenia
Изключителен вкус имаше! Пробвайте! :-)
24.11.2021 17:24
Анонимен
Анонимен
Фантазия...❤️
23.11.2021 19:31
1