Тази рецепта коментираха

Коментари (3)

Изпрати
Покчо Покемонов
Две груби грешки - мидите не се варят във вода защото те са пълни с морска от което се получва уникалния им натурален сос, а за магданоза просто мога да кажа, че е тотална катастрофа.
0
0
Аз
Аз
22.03.2014 15:20
Вместо магданоза може да пробвате със ситно накълцан леущян .. и малко уни сос..
0
3
Мими
Мими
27.12.2013 12:28
Мога да добавя ,един дресинг за салата от миди,който е характерен за Испания!Една печена червена чушка,една зелена чушка,червен лук,оцет/може и сок от лимон/зехтин,магданоз.Всички тези продукти се смилат и се заливат мидите!Има страхотен вкус!Пробвайте!
8
1

Последно коментирани от категорията