Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
По глупава рецепта не бях чел.
06.01.2024 22:27
Анонимен
Анонимен
Става перфектно само така го правя, но следете внимателно указанята.
01.01.2024 17:50
Анонимен
Анонимен
Пълна глупост. Така приготвеното месо е дори вредно! За 8 часа в концентриран солен разтвор и последващо изкисване за 10 часа го лишава от консервиращ агент! Някой опивал ли го е? Аз го изхвърлих! Така постъпиха всички, които пробваха рецептата!
30.12.2022 14:25
5
2
Анонимен
Анонимен
Водата колко е?
16.12.2022 20:55
1
Анонимен
Анонимен
Колко вода се слага?
25.11.2022 19:06
1
Анонимен
Анонимен
Как месото
във саламура 8 часа ще стои,а във вода 10ч. Нещо не схващам
25.11.2022 13:11
4
1
Анонимен
Анонимен
Колко е водата?
24.11.2022 07:23
Admin
Admin
Солта не е ли множко?
04.01.2022 21:51
2
1
1
Мария Божилова
Мария Божилова
Спазих точно рецептата.Не стана солен, много приятен вкус се получи!
05.01.2022 07:22
2