Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Моля! Готвя в професионална кухня вече 10 години и тези неща ги знам от майстор готвачи с дългогодишен опит.
03.05.2022 11:46
Дони Ники
Дони Ники
Благодаря за съветите!
03.05.2022 06:19
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Когато готвите лазаня, морковите е добре да се настържат, така 1-во ще се сготвят по-бързо и 2-ро, самата лазаня ще стане по-плътна. Бешамелът се подправя с индийско орехче и бял пипер. Млякото може да се затопли предварително и така да се добави към така нареченото на кулинарен език- ру- запечено брашно. Когато слагате масло в тиган или тенджера е хубаво да сложите малко олио, защото има опасност да загори маслото. Лазанята Ви изглежда добре. Поздрави
03.05.2022 01:21