Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Правя сос Болонез по тази рецепта от години и ще кажа само, че е супер
30.11.2024 21:05
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Рецептата е интересна, но е далеч от сос Болонезе! Аз си спестих млякото, заместих колбаса с малко бекон и добавих гъбки! Станаха превъзходни спагети!
23.08.2023 20:31
1
Анонимен
Анонимен
Виното пие ли се или се слага в соса?
29.04.2023 19:05
1
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Сложете го в соса, но пригответе и за пиене
11.05.2023 15:26
Анонимен
Анонимен
Като изключим колбаса, точно така се прави сос Болонезе. Страхотен е със всякакъв вид паста
28.03.2023 15:03
Анонимен
Анонимен
Този сос болонезе ще стане по-скоро чорба с добавянето и на 500 мл вода, освен ако не изчакате малко да се изпари водата
26.10.2021 16:06
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Това не е никакъв Болонез! Ква е тая целина, тва прясно мляко, този колбас?!? Ако един италианец види тази рецепта, ще се спука от смях!! Не се излагайте така, моля ви се!!!
07.10.2017 11:48
4
2
2
Анонимен
Анонимен
Точно така се готви. Целина, морков лук. Казва се (soffritto). Обаче без чесън и колбас. И 500 грама вода са много. На 500 гр. кайма се слага 250 гр. доматен сок, прясно мляко и вода.
05.01.2023 17:31
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Доколкото аз знам Да, присъстват и целината и млякото в сос Болонез!!!
15.05.2018 13:16
4
Весела
Весела
Рецептата не е лоша, тоест, с тези продукти няма как да стане зле, но е далеч от оригинала.
23.10.2015 14:58
3