Тази рецепта коментираха

Анонимен
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Не, не съм сгрешила пропорциите. Тестото наистина става много меко и лепнещо, - точно такова трябва да бъде! Затова с него се работи бързичко и с добре намазнена ръце! Неслучайно съм публикувала снимки на тестото в купата- да се види как точно трябва да изглежда на вид.
02.03.2024 21:16
1
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте правя ги вече 2 години. Втази смес добавям супена лъжица ракия. Поемат по малко мазнина. Правя много често. Любими са на цялата фамилия.
14.10.2023 15:33
5
Анонимен
Анонимен
Водата за това брашно е много!
15.07.2023 13:07
Анонимен
Анонимен
Четете 4 чаши брашно и 2,5ч вода.Как решихте, че брашното е 0,500г и водата 0,500мл.Независомо от размера на чашата с която се мери няма грешка.може да се наложи да се добави брашно,но това зависи от марката му.
14.07.2023 17:36
1
1
Анонимен
Анонимен
Разбира се че ще стане течно.На 500мл вода 500гр брашно?То бива да е меко,ама чак пък толкова!!
30.05.2023 14:18
2
1
Анонимен
Анонимен
Тестото стана ужасно течно, трябваше да добавя още почти толкова брашно. Мисля че, има нещо объркано в пропорциите.
18.03.2023 11:00
1