Напълно споделям казаното от Краси Цирка. Аз също експериментирам от няколко години специално с кебапчетата и мога да кажа, че има много, ама много тънкости. Mоже да ви прозвучи малко невероятно, но кебапчетата всъщност не се пекат, а се варят на собствената си пара, но докато се стигне до тоя момент трябва много да им се "бае";) Краси, ако искаш да обменим опит пиши ми на корида @ яхуу.ком (на латиница, първата буква е българското "С")
02.11.2013 20:27
4
Краси Цирка
Борко, да направиш хубави кебапчета е цяла наука и много, много стаж.Има толкова тънкости, че ако човек не ги знае, просто пече кайма на скара...Първо е много важно месото за каймата,подправките /нормално не се слага чесън/,колко време трябва да отлежи сместа и при каква температура.Много е важно скарата, температурата, колко време се пекат...Оценявам желанието ти да сподилиш рецептата с нас, аз просто говоря за хубави,професионални, истински български кебабчета с които сме известни по цял свят.На мен ми отнеха доста години опити до като се специализирам.А има и нещо друго...Почти никой не издава всичко, което знае, всеки иска неговите кебапчета да са най добри.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани