От То.
Готвя и то доста вкусно, но за семейството си. Аз съм зает човек с престижна работа и положение и нямам време да чета глупости. От време на време поглеждам заглавия за идея за по-бързо и вкусно ястие. Но Вие явно сте безработна и само с това се занимавате, а заглавията се набиват на очи. С такова заглавие ястието няма да стане по-вкусно. Относно чесъна - на Вас може да е вкусен, но просто не сте патили от непоносимост и алергия към него!
Относно четенето - чета много и то научна и смислена литература. Едва ли сте прочели повече книги и научни материали от мен. Така че не продавайте краставици на стар краставичар.
Не е нужно каквото забъркате да го снимате и навирате на хората в очите. В крайна сметка има прекалено много готварски предавания!
30.09.2024 10:32
1
1
Сия Рибагина
Стана модерно в интернет хората да изтъкват анонимно качествата си в коментари и самооценката им да е „с едни гърди“ пред събеседника. Вероятно сте прочели повече, вероятно знаете повече, вероятно сте друга класа и вероятно имате добра работа, но така като го пишете изглежда като: „Книгите, които не съм написал, са по–добри от книгите, които са написали другите.“ Тук сме различни хора, различни интереси и различни вкусове. За разлика от вашата заетост, аз намирам време за всичко, да правя това което обичам, да живея не само в работата и дори намирам време за глупости. Всички тук отделяме време да публикуваме рецепти, с които хора като Вас от време на време да добиват идеи за бързи и вкусни ястия. Естествено няма как всичко да се хареса на всеки и никой не Ви кара да четете това, което не ви интересува. Ако бяхте само Вие потребител на този сайт, вероятно рецептите ми щяха да бъдат съобразени с предпочитанията ви, с това дали имате алергии, с това какви заглавия да слагам и продуктите с които да готвя. Гурме кухнята не ми е по вкуса, забърквам си манджички, ползвам думата „уникално“, готвя аматьорски, дай Боже да мога да прочета все повече книги и не мисля, че щом потребител То не консумира чесън, аз трябва да не готвя с него. „За всеки влак си има пътници“ и това какво е нужно или ненужно да правя тук не зависи от Вас, в крайна сметка гледайте си предаванията!
02.10.2024 11:06
1
Анонимен
Г-жо, защо почти всички Ваши рецепти кръщавате с името "уникално"? Знаете ли значението на тази дума? Ами просто напишете "Вкусно", "различно" и т.н. Рецептата Ви може да е вкусна, но в нея няма нищо уникално. Освен това почти на всяко ястие слагате чесън, който не е любим на много хора.
27.09.2024 08:36
1
1
Сия Рибагина
Здравейте, тъй като сте анонимен и не знам г-жа ли сте или г-н, ще се обръщам към вас с То. Като не Ви харесват рецептите, То, просто не ги четете, но виждам че сте запознати със заглавията на моите рецепти, и явно са хванали окото Ви, а това точно е целта на Уникалните заглавия. Когато Вие сготвите, напишете и покажете рецептата използвайте каквито продукти са по вкуса Ви. Чесън ям и слагам, не просто защото е ароматен и много вкусен, а и е супер полезен, но за да знаете, трябва да четете повече, не само заглавия.
Поздрави!
Готвя и то доста вкусно, но за семейството си. Аз съм зает човек с престижна работа и положение и нямам време да чета глупости. От време на време поглеждам заглавия за идея за по-бързо и вкусно ястие. Но Вие явно сте безработна и само с това се занимавате, а заглавията се набиват на очи. С такова заглавие ястието няма да стане по-вкусно. Относно чесъна - на Вас може да е вкусен, но просто не сте патили от непоносимост и алергия към него!
Относно четенето - чета много и то научна и смислена литература. Едва ли сте прочели повече книги и научни материали от мен. Така че не продавайте краставици на стар краставичар.
Не е нужно каквото забъркате да го снимате и навирате на хората в очите. В крайна сметка има прекалено много готварски предавания!
Поздрави!