Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
От То.
Готвя и то доста вкусно, но за семейството си. Аз съм зает човек с престижна работа и положение и нямам време да чета глупости. От време на време поглеждам заглавия за идея за по-бързо и вкусно ястие. Но Вие явно сте безработна и само с това се занимавате, а заглавията се набиват на очи. С такова заглавие ястието няма да стане по-вкусно. Относно чесъна - на Вас може да е вкусен, но просто не сте патили от непоносимост и алергия към него!
Относно четенето - чета много и то научна и смислена литература. Едва ли сте прочели повече книги и научни материали от мен. Така че не продавайте краставици на стар краставичар.
Не е нужно каквото забъркате да го снимате и навирате на хората в очите. В крайна сметка има прекалено много готварски предавания!
30.09.2024 10:32
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Г-жо, защо почти всички Ваши рецепти кръщавате с името "уникално"? Знаете ли значението на тази дума? Ами просто напишете "Вкусно", "различно" и т.н. Рецептата Ви може да е вкусна, но в нея няма нищо уникално. Освен това почти на всяко ястие слагате чесън, който не е любим на много хора.
27.09.2024 08:36
1
1
Покажи всички подкоментари