Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
И, ако трябва да се придържаме към оригинала соса се казва:"La Mournei souse" I'ts french. MF
28.04.2018 01:15
Анонимен
Анонимен
Правиш бешамела, и добавяш жълтъците с готварска сметана 4-5 големи суп. лъжици предварително разбити. Добавяш и 1/4 наситнен естрагон пресен. И сглобяваш, след като естрагона биде усвоен от сместта. На нюх е всичко. Ако, не си го готвил... Не му знаеш вкуса. Но винаги имаме някой/я приятел/ка, която ще те ориентира във аромата/вкуса.
28.04.2018 01:11
Петко
Петко
Да бяхте обяснили и как се прави ?
13.02.2014 14:09
4