Тази рецепта коментираха

Коментари (16)

Изпрати
Потребител#215390
Мерси за рецептата ще я пробвам
0
0
Йозлям Кадирова
Бързо. Лесно. Вкусно.
1
0
Потребител#184805
Здравейте, искам да попитам след като се добавят яйцата тестото лепкаво или по-кремообразно трябва да бъде?
10
0
Йозлям Кадирова
При мен се получава по-кремообразно. Нещо от сорта на консистенция на боза.
0
0
Камелия Николова
Не много успешен естетически първи опит ,но на вкус е страхотно,
1
0
Теодора Мещерова
Правила съм такова руло! Имам и публикувана рецепта! Страхотно е
3
6
Петя
Петя
20.05.2016 11:48
А аз се чудя коя е реалната снимка. Първата или втората, защото са коренно различни. Първата снимка според мен съответства на съвсем друга рецепра от рода на 7-8 яйца за голяма тава.
2
1
Мария
Мария
20.05.2016 22:26
Втората снимка съм публикувала аз.Това е рулото което приготвих по написаната рецепта с тази разлика,че правих опит за декорация,но не ми се получи.
4
6
Мария
Мария
20.03.2016 20:13
Днес втори опит при това успешен,наистина става бързо и лесно,а вкусът е много по-хубав от ароматизираните готови рула.Това вече е любимия ни сладкиш.
6
4
Христова
Христова
10.03.2016 18:17
А ако вместо хартия ползвам вестник,той маже ли се с олио?
22
7
Христова
Христова
10.03.2016 18:16
Освен тавата,хартията маже ли се с олио?
18
9
Мария
Мария
03.03.2016 21:26
Сгреших с това,че не успях да го завия веднага и си личи,че и влажната кърпа не ми е била особено от полза,но се получи.Опитах и декорация да правя,но сместа се оказа не това което е нужно.
1
2