Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
КЛАСИКА!
09.01.2024 20:51
Мила Тонкова
Мила Тонкова
Аз добавих и масълце и пикантина, също така използвах бульонът от свареното пиле, което пък надробих и обезкостих! Стана много вкусно!
03.05.2020 19:42
3
2
Диляна
Диляна
Перфектната рецепта. Аз добавих малко морков.
05.01.2020 11:21
2
2
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз добавих и морков,но без чесън.
12.02.2016 17:24
6
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Вместо вода използвам пилешкия бульон, също така не слагам чесън.
03.02.2016 18:39
6
1
Танка
Танка
Обикновенно оризът става готов за 15-20 минути. Месото, макар и пилешко, дали ще бъде готово, когато оризът е абсорбирал водата.
13.09.2015 20:12
25
5