Аз поръчах страхотен суров кадаиф от Чочко.
Поръчах го от сайта и ми го доставиха до вкъщи. Препоръчвам го за тази рецепта
23.03.2021 09:16
2
1
Потребител#184131
От къде да се снабдя със суров кадаиф?
15.04.2017 20:14
10
Евтини Рецепти
Препоръчвам ви да смесите маслото,с което мажете съда с петмез.Десерта ми е изключително любим.Адмирации.
19.05.2016 14:33
2
2
4
Анонимен
Защо петмез не се ли препича като карамела и не горчи ли после
25.11.2024 21:33
marcheva14
Добави коментар. Благодаря, Сонче за поясненията. Вкъщи имам, донесла съм си непечен кадаиф точно за тази цел и така си стои. Ще го пробвам задължително!!
05.11.2016 01:52
1
Евтини Рецепти
Мария,не е трудно,просто е много важно добре да го натъпчеш.Готвачите в турския ресторант,в който работех слагаха пласт кадаиф,тъпчеха с дъното на друга чинийка,после пак пласт,пак тъпчене,сирене,тъпчене,кадаиф,пак тъпчене.Идеята е хубаво да се сбие кадаифа.И преди да разпочнат го разчепкваха като вълна :) Десерта е уникален,задължително го пробвай.
04.11.2016 17:52
1
1
marcheva14
Добави коментар. Прекрасно изглежда на снимката. Никога не съм приготвяла, а имам голяма желание. Смятам, че е трудно и нищо няма да направя. Моите поздравления за рецептата!!
Това е линка за поръчки
Поръчах го от сайта и ми го доставиха до вкъщи. Препоръчвам го за тази рецепта