Тази рецепта коментираха

Анонимен
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
И така, първо да кажа, че ако се направят правилно стават нещо божественярско. Но имам една критика към рецептата...
Как според вас с 80 гр захар ще направите всичко? Слагате половината захар при жълтъците и със останалите искате да направите белтъчен сняг, че даже да ви остане и за карамелизиране :D Всеки който е правил белтъчен сняг знае,че на белтък отиват около 3 с.л. (това е около 30 гр.) Та ако следвате рецептата няма как да ви се получи. Палачинките стават крехки и въздушни...печете ги с повечко масло и ги правете на по малък кръг от размера на тигана ви за да ги обръщате по-лесно...и печете на не твърде силен котлон за да не прегарят преди да са готови за обръщане.
И без карамелизирането стават мнооого вкусни!
09.03.2016 11:22