Рецептата е чудесна и точна, десертът също! Благодаря!
В железни форми за крем карамел също печенето е 8-9 минути на 200 градуса с вентилатор.
Най-добре е да не се пече наведнъж, докато уцелите настройката на печенето според формите и количеството смес в тях. Без проблем купичките могат да останат неопечени два дена в хладилника.
Друга тънкост е колко точно да се разбият яйцата. Ако е твърде течна сместа има риск да спихне при печенето(печенето на вентилатор помага това да не се случи), ако е твърде пухкава няма да се стича.
Дори да го препечете и вместо суфле, да стане лавакейк или брауни, пак е убийствено вкусно.
Натуралният шоколад не е добре да се повече от 65% какао, защото става прекалено тежко шоколадово и недостатъчно сладко.
16.03.2024 13:09
5
Мастър Шеф
много вкусни
13.10.2024 18:30
Анонимен
Колко броя излизат от 1 доза?
22.06.2024 16:38
1
ImBlack
В рецептата пише 8, аз правя 10. Зависи от формите, които ще ползваш. Трябва да се предвиди място за бухване и количеството да може да се изяде, без да ти стане тежко. Десертът е калоричен, сервира се топъл, с топка сладолед. Кауфланд имат орехов, който е убийствена комбинация с шоколадовото суфле.
30.06.2024 14:26
1
Биляна Георгиева
Уникална рецепта. Прикачих снимка, суфлетато стана страхотно! Препоръчвам с две ръце!
17.05.2024 20:44
3
Dianagergana
Уникални ! Благодаря за хубавата рецепта ❤️
03.05.2024 21:02
1
Анонимен
И го пекох на 200°С, с вентилатор за 8-9мин. Ва алуминиеви формички
06.11.2023 19:53
1
Анонимен
Направих го с половин грамажи и се получила 8 бр. Добавих 2 гр ванилия.Страхотно се получи ?
06.11.2023 19:51
2
Анонимен
Получи ми се уникално добре в силиконовите формички но печенето на вентилатор определено е по добрия вариант
04.11.2023 13:43
3
Анонимен
Невероятен! Великолепен! Не можеш с една порция да приключиш!!!
12.03.2022 22:53
2
Анонимен
За колко порции е рецептата
23.10.2021 18:40
2
1
Анонимен
12
10.03.2023 19:44
Ива Петрова
Един от любимите десерти вкъщи! Много го харесваме! Благодарим Ви за рецептата!
19.07.2020 11:34
4
Miss Tasty
Любим десерт. Много е приятен, заради течния център, и като е поднесен и с топка сладолед е перфектен
25.03.2020 13:43
4
Жаклин Тонгурян
Страхотен десерт!Любим вкус!
29.11.2019 18:40
Потребител#234921
наистина е много вкусно
16.07.2019 23:07
2
Галина Енева
Аз не бия яйцата със захарта предварително.
Смесвам брашно, какао, захар и яйца и ги разбивам заедно, после добавям шоколада с маслото.
Също се получава перфектно. :)
Рецептата е супер.
14.03.2019 11:21
2
1
Анонимен
Мога ли да сложа по малко яйца
18.12.2024 08:08
rosicapi
много вкусно изглежда
05.09.2018 12:06
2
Nora
Просто съм очарованиа от рецептата. За първи път я правя и се получи. Много благодаря :)
04.09.2018 17:43
3
1
Весела Бойчева
Рецептата е супер! На вентилатор, и във форма на мъфини, точно 10 минути и станаха перфектни :)
Благодаря.
В железни форми за крем карамел също печенето е 8-9 минути на 200 градуса с вентилатор.
Най-добре е да не се пече наведнъж, докато уцелите настройката на печенето според формите и количеството смес в тях. Без проблем купичките могат да останат неопечени два дена в хладилника.
Друга тънкост е колко точно да се разбият яйцата. Ако е твърде течна сместа има риск да спихне при печенето(печенето на вентилатор помага това да не се случи), ако е твърде пухкава няма да се стича.
Дори да го препечете и вместо суфле, да стане лавакейк или брауни, пак е убийствено вкусно.
Натуралният шоколад не е добре да се повече от 65% какао, защото става прекалено тежко шоколадово и недостатъчно сладко.
Смесвам брашно, какао, захар и яйца и ги разбивам заедно, после добавям шоколада с маслото.
Също се получава перфектно. :)
Рецептата е супер.