

зузка
Стана перфектно,много благодаря за рецептата :)
20.11.2013 19:53
1
2

Светослава Иванова
Не бях вкусвала нещо подобно .Вкусотия.
16.11.2013 09:27
2

Ива
Здравейте имам въпрос преди да тръгна да го приготвям мога ли да заменя натуралните шоколади с обикновенни ? Благодаря
08.11.2013 12:40
1

tftd
Доста добра и лесна рецепта. В зависимост от мощността на вашата печка може да трябва да изкарате суфлето между 8-мата и 9-тата минута. :)
17.10.2013 01:57
4

klowy10
Перфектно,прекрасно страхотна рецепта!
09.10.2013 16:25

gh
Направо перфектно
05.10.2013 20:58

Kita
Много благодаря - рецептата е лесна, бърза и много вкусна! Хареса се на всички вкъщи!
15.09.2013 21:57

Ева
рецептата е перфектна,а този с отрицателния коментар освен че бърка в преценкака и граматиката му доста куца
29.07.2013 01:31
1

Йоана
БЪРЗО ЛЕСНО И СТРАХОТНО ВКУСНО !!!!
14.07.2013 14:46

Светла
Уникално се получава!!!
09.06.2013 15:51

Katrin
Уникална рецепта!
17.03.2013 20:31

Megi
Най накрая ми се получи(пети опит с нова фурна:)), рецептата е перфектна и на тези, които не се получава бих дала съвет,всичко е до фурна!Аз пека на 225 градуса долни и горни без вентилатор в алуминиеви форми за крем карамел,но ги пуснах на 12-14 минути.Браво за рецептата!
27.02.2013 22:07

mimi
Страхотно се получи.Направих го за рождения ден на мъжа ми,комбинирах с топка ванилов сладолед. По-добре става,като се смесят наполовина бяла и кафява захар. Излязоха 15 бр. Да ви е вкусно:)
13.02.2013 11:54

Лудата с черпака
Стана страхотно ! Благодаря много за рецептата. Аз го пеках на печка с вентилатор 10 мин на 210 градуса
25.01.2013 19:45

Bubu
Яйцето се разбива цялото? Няма ли отделяне на жълък и белтък?
18.01.2013 14:13

Звезда
Искам да попитам яйцата и захарта с миксер ли се разбиват?
15.12.2012 11:47

bobi
то хише че става за 8
02.12.2012 16:21

Сиси
4, но май зависи от големината на формите
22.11.2012 13:24

методи
за колко бр.(суфлета) е тази смес...Благодаря предварително
21.11.2012 15:18

Диана
Получи се невероятно, уникално вкусно! Браво за рецептата!
19.11.2012 15:20