Аз не бия яйцата със захарта предварително.
Смесвам брашно, какао, захар и яйца и ги разбивам заедно, после добавям шоколада с маслото.
Също се получава перфектно. :)
Рецептата е супер.
14.03.2019 11:21
4
1
Анонимен
Мога ли да сложа по малко яйца
18.12.2024 08:08
rosicapi
много вкусно изглежда
05.09.2018 12:06
2
Nora
Просто съм очарованиа от рецептата. За първи път я правя и се получи. Много благодаря :)
04.09.2018 17:43
3
1
Весела Бойчева
Рецептата е супер! На вентилатор, и във форма на мъфини, точно 10 минути и станаха перфектни :)
29.07.2018 21:16
2
Снежана Иванова
Супер!!!
07.04.2018 07:42
Mariela
Здравейте!Всичко следвах стриктно -но не ми зе изпекоха достатъчно,за да ги обърна (ползвала съм формички като на снимката).За колко време да ги пусна другия път?
29.12.2017 18:49
9
1
Миглена Иванова
Здравейте,аз си купих такива и първия път не ми се отлепиха.Но като реших да ги правя пак ги намазах с повече масло се отелепиха!Успех!
18.03.2018 19:43
6
Yana Palyusheva
Рецептата е супер! Станаха страхотни!
02.10.2017 15:42
6
Валка
Здравйте, фурна без вентилатор ли се пече суфлето?
13.03.2017 21:51
58
6
1
Миглена Иванова
Моята е с вентилатор!
18.03.2018 19:44
1
Ivanova Miglena
Браво!Много съм доволна,а децата още повече!Станаха чудесни!
10.05.2016 16:45
17
1
Албена Асенова-Писева
Продават формички за еднократна употреба.Аз ги правя в тях.
06.05.2016 09:53
19
9
Monika Ivanova
аз нямам такива форми, може ли в тава за мъфини или чашки нещо?
06.05.2016 09:39
85
16
Потребител#167180
Чудесна рецепта!
04.05.2016 17:49
9
2
Ивелина
Направих го. Получи ми се от първия път.Благодаря за рецептата на авторката. Някъде в коментарите четох, че е по-добре да се ползва пудра захар. Така и направих, всичко останало направих според рецептата и ми се получиха страхотни суфлета.
23.04.2016 18:42
3
1
Ивелина
Гарнирайте с някакъв плодов сладолед, жестоко е.
23.04.2016 18:43
9
2
Мария
Здравейте! Искам да благодаря на автора/ката за прекрасната рецепта! И на мен ми е за първи път и стана изключително вкусно! Искам да допълня за улеснение на "публиката", че няма смисъл да бъркат в началото непрестанно маслото и шоколата, оставете ги 10-20 минути на водна баня и когато се разтопят се разбъркват за една минута и се получава прекрасна хомогенна смес.
16.03.2016 22:50
18
4
Anonimen
Първата рецепта на която се спрях, беше тази. Само, че вместо натурален шоколад аз сложих млечен. Суфлето стана превъзходно. Много ви благодаря за прекрасните рецепти.
11.02.2016 13:49
14
2
Потребител#165767
Най-вкусното суфле, което съм правила някога
11.02.2016 11:01
10
Ирена Николова
Суфлето стана много вкусно!
05.02.2016 15:38
3
1
Снежа Е.
Моите суфлета стана луда работа. Пекох ги в алуминиеви формички и понеже станаха много ги замразих и за друг път.
05.12.2015 20:28
3
1
Mariane
Следващият път вместо да ги замразявате във фризер, ни ги изпратете. Обещаваме, че и трошичка няма да остане :)
Смесвам брашно, какао, захар и яйца и ги разбивам заедно, после добавям шоколада с маслото.
Също се получава перфектно. :)
Рецептата е супер.