Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йоана
Йоана
БЪРЗО ЛЕСНО И СТРАХОТНО ВКУСНО !!!!
14.07.2013 14:46
Светла
Светла
Уникално се получава!!!
09.06.2013 15:51
Katrin
Katrin
Уникална рецепта!
17.03.2013 20:31
Megi
Megi
Най накрая ми се получи(пети опит с нова фурна:)), рецептата е перфектна и на тези, които не се получава бих дала съвет,всичко е до фурна!Аз пека на 225 градуса долни и горни без вентилатор в алуминиеви форми за крем карамел,но ги пуснах на 12-14 минути.Браво за рецептата!
27.02.2013 22:07
mimi
mimi
Страхотно се получи.Направих го за рождения ден на мъжа ми,комбинирах с топка ванилов сладолед. По-добре става,като се смесят наполовина бяла и кафява захар. Излязоха 15 бр. Да ви е вкусно:)
13.02.2013 11:54
Лудата с черпака
Лудата с черпака
Стана страхотно ! Благодаря много за рецептата. Аз го пеках на печка с вентилатор 10 мин на 210 градуса
25.01.2013 19:45
Bubu
Bubu
Яйцето се разбива цялото? Няма ли отделяне на жълък и белтък?
18.01.2013 14:13
Звезда
Звезда
Искам да попитам яйцата и захарта с миксер ли се разбиват?
15.12.2012 11:47
bobi
bobi
то хише че става за 8
02.12.2012 16:21
Сиси
Сиси
4, но май зависи от големината на формите
22.11.2012 13:24
методи
методи
за колко бр.(суфлета) е тази смес...Благодаря предварително
21.11.2012 15:18
Диана
Диана
Получи се невероятно, уникално вкусно! Браво за рецептата!
19.11.2012 15:20
Кремена Симеонова
Кремена Симеонова
Ми щом не знаете как се мажат форми, защо изобщо изкавате някакво мнение за рецептата. Нормално е да се намажат целите формички, пък ви е ги намажете с гъша мас, ако ви е по-угодно. Рецептата е супер. Мерси много
06.11.2012 15:34
2
kikata
kikata
много сажалявам,но тази рецепта е само за дома6но и е пална глупост.нека да доиде чожека които е измислиж и е напражи пред мен.и нека да попитам само даното ли се маже на формата и с какжо се маже?
06.11.2012 14:10
1
6
Весела Димова
Весела Димова
да, в такива става, във форми за крем карамел или мъфини...каквито имаш :)
25.09.2012 10:55