Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Само с киснене не става!Твърди,сухи и от суровия булгур-твърди.
24.12.2023 18:25
Потребител#232028
Потребител#232028
Булгур се кисне бързо, но булгур кюфтелик, ситно смлян.
10.05.2019 09:45
5
Потребител#198212
Потребител#198212
Здравейте,може ли булгура да се свари вместо да се накисне? И в какво съотношение с вода,ако е възможно?
13.02.2019 15:46
1
Покажи всички подкоментари
Гергана
Гергана
Здравейте, а не би ли трябвало да се вари булгурът преди да се пече?
26.11.2015 19:20
1
1
Покажи всички подкоментари
maria
maria
Много вкусни станаха , малко ги препеках , но пак станаха хубави и за следващия път ще ги пека по-малко .
13.09.2015 23:13
7