Само с киснене не става!Твърди,сухи и от суровия булгур-твърди.
24.12.2023 18:25
2
Потребител#232028
Булгур се кисне бързо, но булгур кюфтелик, ситно смлян.
10.05.2019 09:45
5
Потребител#198212
Здравейте,може ли булгура да се свари вместо да се накисне? И в какво съотношение с вода,ако е възможно?
13.02.2019 15:46
1
Rositsa Ivanova
Подобно на фалафелите, където нахутът се кисне, а не се вари - и тук е така. Гарантира, че няма да се разкашкат кюфтенцата
20.03.2023 17:08
Гергана
Здравейте, а не би ли трябвало да се вари булгурът преди да се пече?
26.11.2015 19:20
1
1
maria
Лично аз не го сварих само го накиснах за няколко часа,докато хубаво поеме течността,после само трябва да ги наглеждаш като ги печеш,че аз първия път като ги правих малко ги попрепеках,но вече 2-3 пъти ги правя и всички вкъщи много ги харесват.Приятен ден!
27.11.2015 14:48
1
maria
Много вкусни станаха , малко ги препеках , но пак станаха хубави и за следващия път ще ги пека по-малко .
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани