Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Мариновани чушки не се правят така. Почистват се от семките, бланшират се /колкото да променят цвета/ за да станат по-еластични и да могат да се редят лесно в бурканите. Когато се наредят се заливат с охладена марината и се стерилизират. В дадената рецепта не виждам смисъл от обръщането на бурканите след като са се охладили. Ако ще се обръщат, то трябва да е докато са топли за да се вакуумират по-добре.
12.09.2023 12:23
9
1
Анонимен
Анонимен
Какво направихте смарината
11.09.2023 19:17
1
1
Анонимен
Анонимен
От 2017г. Мислят -какво става с маринатата?...Дано до 2027 отговорят, тога ще започна да чета техните рецепти...?
11.09.2023 14:14
3
Валентина Станкова
Валентина Станкова
А какво става с маринатата?
21.08.2017 11:48
17
1
Покажи всички подкоментари