Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Изобщо не е така.
Оригинал съм яла в Русия.
Нищо общо, с изключение че месото е свинско нарязано на жулиени и добре запържено.
27.10.2022 19:26
1
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Къде са киселите краставички? Няколко пъти са ми я приготвяли с кисели краставички майстор готвачи
07.08.2022 19:09
1
Евгения
Евгения
Впрочем, оценката ми е 1
31.12.2014 15:38
5
4
Евгения
Евгения
Овалването на месото е абсурдно. Брашното залепва за дъното докато се пържи, независимо какъв съд се използва. А солта!?! Ефросина, нещо не си в час.
31.12.2014 15:36
6
1
георги
георги
не знам кой я пиосал ама си я приначил сервира се със яипс или картофи на слама а не с ориз и не е с дом.сок а с пюре погледнете оригиналните рецепти
12.11.2013 19:29
7
2
JustMe9
JustMe9
a i tova che e probvala i syshto se poluchava s druga garnitura kakvo prechi ;) ti v balgariq ne si li hapval kebap i s oriz i s kartofeno piure za garnitura...moje originala da e s drugo ama i tva e hubavo ;)
14.11.2015 22:42
JustMe9
JustMe9
chovek pishi po gramotno ako obichash
14.11.2015 22:39
София
София
С доматен сос едва ли ще изглежда толкова светличко. :)
11.11.2013 15:59
6
зорка
зорка
защо не четете внимателно - ясно си пише кога се залива със сметаната - на края! много уместна забележка
23.07.2012 12:05
Мила
Мила
Имам само една забележка към рецептата...кога да сложим сметаната??? и къде???
22.07.2012 20:05