Бухтичките са без мая, когато има мая са мекици...?
17.03.2024 19:49
Анонимен
Това не са мекици. Това са бутилки!
14.12.2023 14:33
1
Николай
По-вкусни мекици не съм ял. Првих ги с брашно от лимец и ги пържих в разтопена свинска мас. Идеално се комбинират с мед, сирене и кисело мляко.
24.05.2020 11:58
6
3
Петя
Правя ги отдавна,но за по-лесно ги оформям с лъжицата за сладолед:)
21.03.2018 06:50
6
2
Потребител#199098
И ние ги направихме, но проблема дойде от това, че много бързо се препичаха отвън а вътре направо оставаха сурови... явно котлона трябва да е намален.
06.10.2017 19:31
6
1
1
Петя
Да,котлонът ви наистина е бил силен и то доста! Огънят ги е грабнал отвън и не е имало време да се изпържат добре и вътре.
21.03.2018 06:54
2
2
Магданозка
Пържих в тиган с малко повечко олио и си ги оформях с лъжицата.Получиха се мекички иначе щяха да станат на бухти.
05.08.2017 14:09
6
Lyubomir
Станаха направо страхотни!
24.03.2017 07:17
6
1
Петя Борисова
При мен нещо явно се обърка ,защото се надигнаха при пържене ,но станаха изключително мазни. Изпържих няколко , а на останалото тесто му добавих още брашно и го метнах във фурната като питка.
11.03.2017 10:13
9
2
magi yordanova
Много вкусни и бързо се приготвят! Но и аз се замислих дали да не ги направя с пош, за да станат еднакви по дебелина навсякъде. Задължително върху хартия ги отцедих - станаха пак мазнички, но ми харесват много!
05.02.2017 18:03
9
2
Марина Пейчева
Тестото бухна, всичко добре, ама само на мен ли ми остават клисави отвътре, направо не стават за ядене... :(
24.01.2017 13:09
9
2
Силвия Маринова
Моите приличаха на дебели палачинки, вкусни но много мазни, качих ги в сайта но са ми изтрили снимката, че не съответствала на оригинала.
30.01.2017 19:25
2
3
mariq
И при мен имаше такива, според мен ако се правят с пош, а не с лъжица ще се получат много по-добре, защото тогава сместа ще е равномерна на всякъде и ще се изпържат добре и няма да стоят мазни. А за тестото бухна много добре.
25.01.2017 08:56
3
mariq
При мен се получиха като понички но мазни.
23.01.2017 08:53
2
2
Таня Алексиева
Солта няма общо с бухването.
22.01.2017 20:52
4
4
Силвия Маринова
Това реалната снимка на мекиците ли е?Моите бяха вкусни, но не се на дигнаха при пържене то и по-скоро приличаща на палачинки,но с прекрасна златиста коричка. Можели да не са се надигнали
защото сложих по малко сол?
22.01.2017 15:18
9
3
Ivan Ivanov
Лесно и бързо
22.01.2017 13:57
4
2
петя
mnogo hubavi stanaha
20.01.2017 09:26
1
4
Таня Алексиева
Ако в тестото добавим лъжичка алкохол при пържене не поемат толкова мазнина.
19.01.2017 19:59
2
3
Eleonora
Много хубави станаха
11.01.2017 22:07
4
1
Гергана
Изглеждат направо чудесни! Още сега ще ги забъркам и утре сутрин сме на мекици поръсени с пудра захар.
11.01.2017 11:53
3
2
Вальо
Добрата стара мекица от едно време.Бяха по 4 ст. ;) ))
Правеха ги сутрин рано.Едната мекичарка е на тестото, а другата на казана с олио.
29.10.2016 15:56
12
1
Monika Ivanova
удобно за избягване на месенето и мазането, но пък без да загърбваме вкусното
защото сложих по малко сол?
Правеха ги сутрин рано.Едната мекичарка е на тестото, а другата на казана с олио.