Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#341635
Потребител#341635
Готвя мусаката от две години по тази рецепта и винаги става страшно вкусна. Едниственото различно което правя е, че добавям повече кисело мляко. За по плътна заливка.
29.10.2024 11:05
Анонимен
Анонимен
Днес я направих без поливка защото нямах яйца и к. мляко... Но пак се получи добре. Мъжът ми си измисли собствен начин да добави вкус - добави малко майонеза в порцията, и резултатът беше удивителен!
30.04.2024 00:19
Анонимен
Анонимен
За трети път я приготвям, всеки път е чудно вкусна!!
13.02.2024 15:37
1
1
Georgi
Georgi
Получава се вкусотийка
01.04.2019 13:44
2
Деси Маринова
Деси Маринова
Прекрасна рецепта, получава се всеки път. Единственото по-различно, което правя е,че заливката ми е по - малко, продуктите за нея, които използвам са на половина.
13.01.2016 15:02
5