Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#181164
Потребител#181164
Не е миш-маш , защото не се ползва магданоз . Ще ви напиша аз как го правя:
Олио , две глави лук нараязан и запържен , добавям 4-5 скилидки счукан чесън , после нарязани една червена , една зелена и една жълта или оранжева чушка , захлупваме с капак да се задушат и отвреме навреме рзабърквам . После добавям нарязаното домати или консерва и може да добавим нарязани 4-5 черита-домати . Изчаквам 10-15 минути и прибавям щипка-две джинджер , едно люто чушле нарязано на ситно , чаена лъжичка захар да убие киселината на доматите и разбърквам . Чуквам 9 яйца и върху тях поставям резенчета топено сирене , но по-твърдо , намалявам огъня и покривам с капак за 2-3 минути , след което изключвам газовия котлон .
16.12.2016 15:54
63
8
Димитър
Димитър
Това си е чисто и просто МИШ МАШ.Само дето яйцата не са бъркани!
22.05.2016 17:36
31
25
1
Покажи всички подкоментари
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.
24.04.2018 18:03
27
3
Милена Димитрова
Милена Димитрова
Бях забравила това ястие. Като дете майка ми ни приготвяше така яйцата. Сервираше ни ги поставени в оформен във формата на лодка запечен кренвирш. При първа възможност ще го приготвя.
14.07.2018 19:28
20
2
Ivo
Ivo
Добра идея !
04.05.2016 17:18
19
3
Магданозка
Магданозка
Направо си е миш-маш
17.09.2016 23:32
19
16
Николай Митев
Николай Митев
Преди малко го направих, страхотно.
12.05.2018 21:48
14
Яница Николова
Яница Николова
Много апетитно изглежда!
18.05.2018 23:30
13
2
Потребител#172469
Потребител#172469
Супер! Ще пробвам задължително!
20.06.2016 13:15
12
Петър Шолеков
Петър Шолеков
Получи се перфектно! Благодаря!
11.01.2017 12:13
11
Васил Петков
Васил Петков
Може и малко натрошено сирене...
22.01.2019 23:28
10
Анонимен
Анонимен
На това му казваха ЯЙЦА ПО ЧОРБАДЖИЙСКИ!!!
25.07.2022 16:57
9
1
1
Покажи всички подкоментари
Елица
Елица
Много вкусно.
01.02.2017 17:24
7
Мисса
Мисса
изглежда много интересно и вкусно .... ще опитам
25.04.2018 09:35
7
1
Потребител#335605
Потребител#335605
Мария Николова
Не мога да повярвам, на късмета си, да получавам съобщения и визия от Готвач.
Препращам всичко на всички, които познавам и не познавам. Има тенденция, да си направя ежедневни частни партита, на колегите неработещи пенсионери.
Ода на радостта за Готвач.
Обичам ви и готвачи и дегустатори.
Една препоръка - с какво вино се пие. Всичко, което предлага те - месо, зеленчуци, плодове или тортички.
Благодаря за всичко.
10.02.2024 00:35
4