Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Пека в гювеча около 3 часа,след това в тава под фолио още 1час!
16.12.2023 16:30
Анонимен
Анонимен
И при мен зелето остана хрупкаво, а мазнината недостатъчна. Днес ще опитам в тенджерата под налягане за един час и ще видя, дали зелето ще стане такова, каквото го искам- при същите съставки на месо и подправки.
28.03.2023 16:36
1
Анонимен
Анонимен
Рецептата не е добра, давам отрицателно мнение, зелето е сурово и хруска а като цяло е безсолно и безвкусно всичко. Не знам от къде я взехте тази рецепта но определено не струва!
12.12.2021 20:26
5
2
1
Покажи всички подкоментари
Viki Petkova
Viki Petkova
Супер стана!
07.01.2019 16:09
8
1