Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
В зависимост от зелето, добавяте повече сол и аз слагам кимион. поне 3 часа е времето за готвене в гювеча. След това си е идеално месото е крехко и зелето също. Аз си го обичам по мазно та слагам и сланинка с червен пипер в началото ;)
17.12.2024 15:54
3
Анонимен
Анонимен
Пека в гювеча около 3 часа,след това в тава под фолио още 1час!
16.12.2023 16:30
Анонимен
Анонимен
И при мен зелето остана хрупкаво, а мазнината недостатъчна. Днес ще опитам в тенджерата под налягане за един час и ще видя, дали зелето ще стане такова, каквото го искам- при същите съставки на месо и подправки.
28.03.2023 16:36
2
Анонимен
Анонимен
Рецептата не е добра, давам отрицателно мнение, зелето е сурово и хруска а като цяло е безсолно и безвкусно всичко. Не знам от къде я взехте тази рецепта но определено не струва!
12.12.2021 20:26
6
4
1
Admin
Admin
Здравейте,
за да ви киселото зеле, значи киселото ви зеле не е станало. 2 часа са абсолютно достатъчни, за да се сготви кисело зеле.
Няма нищо нередно в рецептата.
поздрави!
14.12.2021 17:38
2
1
Viki Petkova
Viki Petkova
Супер стана!
07.01.2019 16:09
8
2