40 минути не са ли много,аз за това време приготвям месо?
16.03.2017 08:03
1
Татьяна Балова
Не са много, като се има предвид, че целта е част от картофките, които са на дъното, да хванат апетитна златисто-кафява коричка. Всички първо на тях налитат!
24.03.2017 08:01
1
Татьяна Балова
Вместо да се пържат, картофките може да се задушат в тенджерата под налягане. Прави се така: на дъното й се слага супена лъжица масло и супена лъжица олио, солта, чесънът, супена лъжица вода (ако картофките са много пресни, те съдържат доста вода, така че може и да не сипваме допълнително). Захлупваме, включваме, щом тенджерата зафучи, превключваме на тих огън и задушаваме около 40 минути. Изключваме и оставяме върху котлона (така те после няма да са залепнали за дъното). След десетина-петнайсет минути изваждаме, наръсваме с копъра и - готово.
16.03.2017 07:57
Албена Асенова
Дребни картофки ,които не се налага да режем на половинки,а оставяме цели стават неустоимо вкусни.
12.06.2016 22:14
3
Добринка Петкова
В къщи много ги обичаме тези картофки,стават много вкусни.
12.05.2016 07:50
2
1
Monika Ivanova
Много ги обичам така и направо им слагам и сиренце при раздрусването
12.05.2016 06:59
2
Ivo
С розмарин става още по добре !!
12.05.2016 00:30
2
Наталия Петрова
Обожавам ги...страхотна рецепта...
13.03.2016 20:42
1
Ирина Андреева Jolie
Казваме им и подлучени картофки :) Киселки както печените чушки :) Аз понеже си обичам киселичко и са ми любими,но не и да се прекали разбира се :)
20.01.2016 16:27
1
Мартина Тракова
Това с оцета не съм пробвала,но ще опитам задължително.Много са ми по вкуса картофи с копър.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани