Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз пък го дупча, преди да го намажа с масло.
23.01.2016 17:48
Марина
Марина
Правя го същия, но след като го изпека го надупчвам и го заливам с шоколадова глазура, така става по-сочен.
15.01.2016 13:01
Мария
Мария
Правила съм този сладкиш много отдавна, след като видях рецептата в сп. "Кулинарен журнал". Сладкиша от снимките със сигурност не е сладкиша от рецептата, той става много по-малък. Иначе наистина е сполучлив.И задължително поръсете и отгоре с вафли, става интересен.
28.03.2014 16:14
1
Рени
Рени
Много вкусен сладкиш.
05.05.2011 13:14
1