Класическото тирамису е с Марсала и яйца. Поради факта, че не винаги има Марсала, а и яйцата не винаги са пресни съм го префасонирала- вместо Марсала с хубав ром или Бейлис, а яйцата не ги ползвам, а вместо това ползвам само сметана и маскарпоне. Винаги жъна успех с този десерт. Освен това заменям какаото с настърган на едро натурален шоколад.
28.02.2016 23:15
1
1
Лилия Цачева/Lipodve
Наистина има страшно много вариации на този десерт. Обичам го с всякакъв алкохол, с шоколад, с какао... с много шоколад и какао.. Въобще не мисля че ще ми писне да го приготвям или пък да го ям!
Поздрави! (:
29.02.2016 01:05
Ирина Андреева Jolie
Класическо или не,това е уникален десерт.Рецептата ти е страхотна.Как ми се дояде,лелееее
25.02.2016 22:48
1
Лилия Цачева/Lipodve
Съгласна съм, и на мен ми е един от любимите!
Благодаря и поздрави! (:
29.02.2016 01:02
Лилия Цачева/Lipodve
Сайта не позволяваше заглавие "Тирамису" и затова пише класическо, защото се доближава до рецептата за такова.
Незнам колко и какво му се полага но е безобразно вкусно със все сметаната! ;)
Поздрави! (:
25.02.2016 22:28
Мартина Тракова
В класическото тирамису няма сметана.И на 100 гр маскарпоне се полага 1 яйце.
Поздрави! (:
Благодаря и поздрави! (:
Незнам колко и какво му се полага но е безобразно вкусно със все сметаната! ;)
Поздрави! (: