Рецептата става но немога да разбера защо времето за варене, белене и рязане на езизка не го слагаш във времето за приготвяне.
Също не ми се вярва че можеш да "надребниш", месото, пиперките, лука и гъбите за 10 минути.
И откъде по дяволите извади сега изведнъж и бекон???
12.02.2016 20:38
1
Дарина Николова
Да, рецептата "става"
Мой пропуск, че не е добавено времето за езика.
Също мой пропуск, че на някои хора може да им е нужно и час, за да нарежат месо и зеленчуци за една манджа.
Затова и не обичам да описвам с такива подробности рецепти и се спрях само на едно описание. Не мога да предположа кой за колко време би се справил с подготовка за дадено ястие и посочвам времето, за което се справям аз. А всеки според възможностите си ще определи колко време му е нужно да си нареже продуктите.
А "по дяволите" бекона е описан от бай Милчо майстора, в книгата която съм посочила за източник на въпросния сос.
Също не ми се вярва че можеш да "надребниш", месото, пиперките, лука и гъбите за 10 минути.
И откъде по дяволите извади сега изведнъж и бекон???
Мой пропуск, че не е добавено времето за езика.
Също мой пропуск, че на някои хора може да им е нужно и час, за да нарежат месо и зеленчуци за една манджа.
Затова и не обичам да описвам с такива подробности рецепти и се спрях само на едно описание. Не мога да предположа кой за колко време би се справил с подготовка за дадено ястие и посочвам времето, за което се справям аз. А всеки според възможностите си ще определи колко време му е нужно да си нареже продуктите.
А "по дяволите" бекона е описан от бай Милчо майстора, в книгата която съм посочила за източник на въпросния сос.