Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня Гладийска
Таня Гладийска
На мене не ми се получи, остана неопечена в средата, пеках близо 50 мин. на 180 градуса
08.12.2018 08:49
Цветелина Николова
Цветелина Николова
Привет! Искам да Ви благодаря за споделената рецепта !Получи ми се страхотна питка ,малко е да кажа ,че приличаше на памук ! У дома всички бяха възхитени ....толкова мека и вкусна ! От сега нататък само така ще ги правя това е моето моето за питки ! Поздравете авторката на рецептата ,нека бъде жива и здрава ! Огромно благодаря !
04.07.2016 16:17
10
Йорданка
Йорданка
Tazi recepta shte q probvam .. no za 1 pat chuvam da se slaga maioneza v takava recepta ... vkusat useshta li I se ..
24.02.2016 22:58
4
2
Габи
Габи
И аз обезателно ще я направя в почивните дни и то както е описано - с майонеза. Така не съм замесвала тесто.
25.02.2016 08:36
4
5
Русиана Михайлова
Русиана Михайлова
Майонезата се слага на вместо олиото и яйцата, които реших, че чудесно могат да бъдат заместени от разбита майонеза - домашна или купешка, и с двете съм пробвала, и с двете става страхотно тесто. Първо много бързо се замесва, второ по-изгодно идва от към цени за продукти и трето наистина много вкусно, еластично и меко тесто се получава. Пробвайте :)
25.02.2016 08:27
11
1