Пиша след като правих тази рецепта втори път. Първият път беше за нива година, когато мен ме класика да направя десерта... десерт за 20 души :) страна супер, нищо, че нямах ванилия. Вчера реших пак да направя реване и малко пообърках рецептата, слагайки цял лимон, а не половин за сиропа (този път ванилия имах :) ) на мен ми беше малко по-кисело, но пък на жена ми страшно й хареса (повече от предишния път). Та мерси за рецептата, с ванилия или без, с половин лимон или цял, става супер ... напомня ми на реването от като бях малък, от сладкарницата при баба ми във Враца :)
11.02.2023 11:28
1
Натали
За пръв път в живота си направих реване. Ползвах тази рецепта, няма какво да се сбърка. Стана точно по моя вкус, лимоновата киселина неутрализира захарта. Рецептата е чудесна за хора, които обичат лимонови десерти. Изядохме реването за един ден.
22.02.2016 09:31
3
1
Сиска
Радвам се, че ви е харесало! На нас ни стана един от любимите десерти :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани