Тази рецепта коментираха

Анонимен
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Рецептата има много сантиментална стойност за мен
23.02.2016 16:56
2
3
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Имам приятелка която често ми звъни за рецептата - когато и предложих да и я запиша за да не се набутва с телефонна сметка всеки път - тя ми отговори - Да не мислиш че за толкова пъти не съм я запомнила - просто това си е повод да те чуя и да се почувствам все едно си с мен в кухнята - страшно мило ми стана
23.02.2016 16:48
2
2
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Уникална става - страшно ароматна от бисквитите - цяла кухня че чак и извън нея се носи сладък аромат
23.02.2016 16:45
2
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Чак когато са на охлювчета поръсваме с масло и олио - това е важно
22.02.2016 23:34
3
2
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Корите са 2 по 2 - в смисъл разгъваме пакета както са всичките ръсим смес и завиваме само 2 после пак смес и пак завиваме две
22.02.2016 23:33
ж
ж
Като видите картинката горе, логично е, че върху всяка кора. Вижте рулцата колко са много и колко са тънки
21.02.2016 13:03
2
Павлина Нешева
Павлина Нешева
Не разбрах само сместа от орехи и бисквити се слага на всяка кора или върху всички кори без да се разделят.И мазнина не се ли слага между корите??Благодаря предварително за отговорите!
21.02.2016 08:00
2
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
45 мин. е времето за приготвяне като не броим времето за изстиване на изпечената баклава и чак тогава се залива със сироп
20.02.2016 14:22
2