Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Варят се 3 часа?
Това защо?
23.06.2024 21:51
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Ето нещо което и аз незнам ,как се консервира царевичка ,ще ми се да опитам Виждала съм в големите магазини но никога не съм вземала да опитам
28.02.2016 19:19
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Добра идея благодаря.Не съм пробвала като вкус как са.
26.02.2016 10:02
1
цветослава киркова
цветослава киркова
Крехки , различен вкус от този на консервираната сладка царевица или обикновената която познаваме , яла съм един път в приятелка на която бях на гости .
26.02.2016 10:08
цветослава киркова
цветослава киркова
Аз , бих ги ползвала като гарнитура към пилешко или свинско месо , минала през грил тигана .
26.02.2016 09:59
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
В кои рецепти ги използвате.
26.02.2016 09:57
цветослава киркова
цветослава киркова
Много харесвам тези царевички , в нашия град обаче никъде не съм виждала :(
26.02.2016 09:55