Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Ал денте няма как да го оставиш, защото готвиш месо, а не паста, зеленчуци или ориз. Предполагам си го оставила по алангле, демек на не "готварски език" леко розово и не препечено.
05.10.2016 19:03
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Рецептата така написана изглежда вкусна, но това на снимката изглежда като нещо сдъвкано и изплюто, също не е описано колко време се пече, какво ще рече това до готовност? Различните части месо от прасето се изпичат за различно време и ако начинаещ кулинар чете тази рецепта и реши да я приготви, рискува да гадае и да ги препече.
05.10.2016 18:53
1
Покажи всички подкоментари