Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Така е, времето все не ми стига, с нетърпение чакам почивните дни, нищо, че и къщата мен чака:) A и не е лесно в тази жега на печката, но пък си представям как готвят "колежките" в там някъде на юг и без климатик?! Мотивацията е, че ще топим калориите, ха, ха! Важно е да бъдем креативни и практични!
22.06.2017 12:33
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Севи и аз я направих с печени чушки от буркан!При мен тези дни е 40* ,а и нямах много време!
22.06.2017 12:24
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Имам идея,тъй като в момента нямам печени зеленчуци , защо да не пробвам с такива във буркан?
/а и тук в Пловдив е такава жега в момента/ .Имам заготовка за кьопоолу с печена чушка и печен патладжан, натурални, печени и смлени на едро. Хем ще стане по-бързо , а и рецептата много ми харесва- ще я превърна в такава за бързащи и работещи практични домакини. Благодаря Ви!
22.06.2017 11:56