Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Зависи от стомаха на човек. По принцип винаги сменям водата. Но, понякога наистина не ми се занимава. Иначе предварително си го накисвам от предната вечер.
29.03.2016 13:15
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Когато заври и поври малко, след това извърлям водата. Наливам отново топла вода и така във втората вода доварявам боба.
03.03.2016 11:54
1
3
Пенко Димов
Пенко Димов
Имам един приятел, който никога не сменя водата и твърди, че боба си пускал сосец и ставал по-вкусен. Един път се престраших да опитам и цяла нощ имах проблеми с болки, надут корем и газове.
29.03.2016 12:54
Любомира
Любомира
Абсолютно необходимо е да се изхвърлят две води, преди да се готви боб.
Иначе може да убиеете някого с болен стомах.
03.03.2016 18:04
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
По принцип и аз правя така, но понякога не ми се занимава
03.03.2016 12:08