Зависи от стомаха на човек. По принцип винаги сменям водата. Но, понякога наистина не ми се занимава. Иначе предварително си го накисвам от предната вечер.
29.03.2016 13:15
Гергана Георгиева
Когато заври и поври малко, след това извърлям водата. Наливам отново топла вода и така във втората вода доварявам боба.
03.03.2016 11:54
1
3
Пенко Димов
Имам един приятел, който никога не сменя водата и твърди, че боба си пускал сосец и ставал по-вкусен. Един път се престраших да опитам и цяла нощ имах проблеми с болки, надут корем и газове.
29.03.2016 12:54
Любомира
Абсолютно необходимо е да се изхвърлят две води, преди да се готви боб.
Иначе може да убиеете някого с болен стомах.
03.03.2016 18:04
2
Теодора Мещерова
По принцип и аз правя така, но понякога не ми се занимава
Иначе може да убиеете някого с болен стомах.