"...направих стъпка по стъпка това, което е направил Стоян от Бонн апети..." е пресъздаване по собствен начин?
Всички ние малко или много добавяме или променяме някоя рецепта, но от това тя не се превръща в уникална.
18.11.2017 12:28
1
Иван
Госпожо, никой не е казал, че рецептата е уникална! Все едно е дали я взимате от предаване, вестник, списание, книга или от тефтер. Рецептата си е рецепта! Не мога да разбера какъв Ви е проблема?
18.11.2017 12:35
Потребител#176785
"Бял разкош, който трябва задължително да опитате Благодарим на Теодора Мащерова за уникалната рецепта!"
"...направих стъпка по стъпка това, кето е направил Стоян от Бонн апети и стана много вкусно..."
"Така знам рецептата, госпожо. Използвах я от Бон апети"
Излиза, че уникалната рецепта, за която трябва да благодарим на Теодора Мащерова, всъщност е на Стоян и е от Бон Апети! Това се нарича плагиатство.
18.11.2017 01:37
1
Иван
Това не е кражба а пресъздаване на рецептата по собствен начин! Преди да коментирате, мислете!
18.11.2017 09:10
NEVI
Рецептата не е лоша изпълнението и не е описано добре. Разбираме белтъците 4 по 4 и разделяме всяка смес на по 2 блата или разбираме 8 наведнъж и разделяме на 4 блата. Сладкарството е фино изкуство и изисква прецизност. Не се заяждам просто не е обяснено добре
04.03.2016 16:57
2
1
Теодора Мещерова
Ами за това, че не е лоша съм съгласна, но за обяснението направих стъпка по стъпка това, кето е направил Стоян от Бонн апети и стана много вкусно. Не Ви се аърдя и не мисля, че се заяждате. Човек се учи, докато е жив. Благодаря Ви за този коментар
04.03.2016 17:05
1
1
Теодора Мещерова
Така знам рецептата, госпожо. Използвах я от Бон апети
04.03.2016 13:59
1
NEVI
за блатовете сигурно имате предвид да се разбият белтъците а не сметаната и като гледам снимката сместа трябва да се раздели на четири части и да се изпече а не да се раздели на половина
Всички ние малко или много добавяме или променяме някоя рецепта, но от това тя не се превръща в уникална.
"...направих стъпка по стъпка това, кето е направил Стоян от Бонн апети и стана много вкусно..."
"Така знам рецептата, госпожо. Използвах я от Бон апети"
Излиза, че уникалната рецепта, за която трябва да благодарим на Теодора Мащерова, всъщност е на Стоян и е от Бон Апети! Това се нарича плагиатство.