Тази рецепта коментираха

Анонимен
гост
гост
Аз ги пържа като палачинки и стават чудесни. Правя ги със солена плънка.
31.01.2014 12:47
lakomniche
lakomniche
Мими, написала съм 5-6, защото зависи от брашното, трябва да е една идея по - гъсто от палачинковото. Снимката не е моя, аз ги изсипвам в тигана, така че да се получат продълговати, ако искаш може и да са по овални.
24.07.2013 12:28
mimi
mimi
Като гледам тези на снимката са пържени като палачинки...и колко брашно, 5 или 6 чаши, мисля че и това има значение?
22.07.2013 15:43
1
кинг
кинг
Щом има мая трябва да добавиш и чаена лъжичка захар, за да има с какво да се хранят дрождите при втасването;)
11.03.2013 18:40
lakomniche
lakomniche
Не съм опитвала да ги направя като катми, просто не съм се сещала. Опитайте и споделете резултата.
21.08.2011 15:14
ани
ани
Това тесто според мен е като за катми. В този случай се пекат като палачинки. Аз лично така бих ги приготвила. Успех!
20.08.2011 17:15
Lakomnica
Lakomnica
Пържи се като бухтички
18.08.2011 08:36
Мариана
Мариана
Моля, обяснете как точно се пържи като палачинки или като бухти?

Благодаря!
17.08.2011 16:17
Lakomnica
Lakomnica
Изсипва се на струйка, по-малко, колкото има място в тигана, така както се правят бухтички.
31.07.2011 10:35
Тин
Тин
И като получим тестото всичкото ли го изсипваме в сгорещеното олио ? Нещо не е много ясно. Дообяснете рецептата.
30.07.2011 16:50