Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Понякога добавям и сусам леко запечен на тиган. Много променя вкуса на салатата.
11.04.2016 09:28
1
Марина
Марина
Както прецените. По принцип се препоръчва чията да се накисва, тъй като ако не е накисната има вероятност да раздразни стомаха. Ако я слагам в плодови салати или смутита винаги я кисна. В салата просто я поръсвам, тъй като има достатъчно течности и успява да се абсорбира. При мен да чукам няма раздразнения, но и слагам по малко. Но при всеки човек се усеща по различен начин. Естествено може да се консумира и стрита на прах. Пробвайте различни варианти и ще разберете кой е най-поносим за вас. :)
04.04.2016 15:07
Биляна Владова
Биляна Владова
чията трябва ли да е трошена или може и цяла, защото навсякъде където четох се препоръчва трошена
04.04.2016 14:46