Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
raychevi, здравейте!
Забележката е напълно правилна. По принцип се ползват форми кръгли и се посочва диаметър, и затова без да искам съм направила неволна грешка при изписването. Видях, но не успях да редактирам, защото рецептата вече беше пусната. Този отговор дали Ви удовлетворява???
02.11.2016 00:39
5
2
Потребител#179117
Потребител#179117
"Пригответе си квадратна форма с диаметър 23 см". Извинете за моето невежество, търсех такава форма която да е квадратна с диаметър, но не намерих такава в търговската мрежа. Можели да направите снимка само на формата, за да знам какво да търся.
01.11.2016 21:58
1
3
marcheva14
marcheva14
Здравей, Моника!
Дулсето го купувам от чужбина най-вече. Но може и да си го направиш сама, като си купиш конденз. мляко, но задължително със захар и го поставиш в тенджера с вода но водата да го покрива. Слагаш го на умерен огън да ври за около 1 1/2 ч- 2 ч като постоянно гледаш да е залято с водата и доливаш ако се е изпарила. След това вече ще е готово за ползване. Друг начин е да си купиш от руските магазини Сгушенка се нарича, прекрасно карамелено мляко за ползване веднага.
05.05.2016 21:29
Monika Ivanova
Monika Ivanova
А от къде купувате дулсето, защото аз съм от малко градче и тук нищо си няма...а все не ми оставя време да опитам сама да го направя.
05.05.2016 14:59
3
1
Покажи всички подкоментари
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Дали ако си похапнем от сладкиша ще станем милионери.....
01.05.2016 01:07
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Благодаря, девойки прекрасни!
Опитах го този сладкиш, наистина е прекрасен, но малко в повече ми идва захарта, доста е наситена заради карамела вероятно, той е много сладък, затова го направете с много силен черен шоколад, окол 70% какао, за да се получи силна разлика във вкуса. Приятно се "пука" шоколадовата заливка в устата. Препоръчвам го!
Поздрав!
05.04.2016 02:45
3
2
Pressy
Pressy
Страхотно изкушение.Трябва да се пробва !
04.04.2016 19:35
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много апетитно! И без това шоколадът ми е слабост!
04.04.2016 10:43
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Лигавник трябва да слагам вече като гледам такива разкошотии! :) Изглежда страхотно,а от описанието му само мога да си представя колко е вкусен!
04.04.2016 10:42
5