Тази рецепта коментираха

Анонимен
Iskra Filipova
Iskra Filipova
Това изгорялото не бих го яла изобщо..... Сорри за коментара, но такива изгорели картофи са само за варела.
25.03.2018 16:03
1
13
marcheva14
marcheva14
Нина, разрешавам си да добавя още една снимка към тази твоя рецепта. За първи път притовям такива картофи и много ми допаднаха, определено. Благодаря!
07.11.2017 01:43
6
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Да, доста сладки са и имат вкус близък на тиква. Може естествено. Така е в рецептата която знам, но нещата могат да се променят на вкус. Предполагам малкото кафява захар не е толкова да добави сладост, колкото за нотка на карамел и апетитен вид....:)
04.04.2016 21:32
6
1
Нели Желязкова
Нели Желязкова
Здравейте, необходимо ли е да се слага допълнително захар. Чувала съм , че сладките картофи са си сладки и така. Може ли в рецептата да не се слага захар? Благодаря
04.04.2016 20:57
2
3