Тази рецепта коментираха

Анонимен
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Пак заповядайте!
11.05.2016 10:56
Yana G.
Yana G.
Много интересно, приготвяла съм коприва по много начини, защото много я обичам, но за салата никога. Това трябва да се опита. Благодаря за интересната идея.
11.05.2016 09:08
1
Потребител#169755
Потребител#169755
Чудесна рецепта !
27.04.2016 20:57
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Със сигурност ще е положително.
27.04.2016 19:44
Потребител#164955
Потребител#164955
Рецептата е интересна, като я приготвя, ще дам мнение, но мисля, че ще е положително.
27.04.2016 19:29
1
Потребител#163909
Потребител#163909
Цеденото мляко е по-здравословният вариант в сравнение с майонезата. Използвайте го и няма да сгрешите.
27.04.2016 11:31
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Интересно приложение на копривата.Винаги съм я яла само на каша с яйца.Мисля тази пролет да изпробвам различни рецепти със зелении :) тази ще е една от тях :)
14.04.2016 14:58
1
Покажи всички подкоментари