Тази рецепта коментираха

Анонимен
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Страхотни са! ... Заедно със студена биричка... :D
04.05.2017 10:36
2
NEVI
NEVI
Тиквичките стават много хрупкави аз ги режа на тънки шайби потапям в ледено студена вода после в сместа от брашно и после пак във водата и пържа. Трябва да сте много бързи с потапянето във водата да не се отмие брашното. Сервирайте със млечно-чеснов сос.
12.04.2016 01:23
15
7
Monika Ivanova
Monika Ivanova
за гръцки наистина се режат на тънко за да станат хрупкави, но не съм сигурна, че тази рецепта ще издържи теста
11.04.2016 22:31
9
3
Василева
Василева
Нашите български пържени тиквички са по-добри , защото не се режат на толкова тънко и не им се губи вкуса, като се изпържат! Гответе българска кухня! Тя е най-добра!
19.02.2016 10:29
107
15
аз
аз
Че това са пържени тиквички. По-добре на фурната направо,със заливка някаква,тъкмо няма да висиш на котлона
30.04.2013 15:29
13
3
tinka
tinka
Нарязвате тиквичките по дължина и ги посолявате, оставяте ги да постоят малко докато водата от тиквичките изтече. В отделна купа изипвате брашно и бира като бирата да не е студена, а на стайна температура. Бирата и брашното се разбъркват добре докато се получи хубава смес. В тигана се слага достатъчно зехтин. Зехтинътт трябва да е добре загрят. Потапяте тиквичките в готовата смес и пържите. Пърженето става бързо. Готовите тиквички се вадят върху кухненска хартия. Много са лесни. Добър апетит.

28.10.2011 16:11
55
1
1
Zlatka Lekova
Zlatka Lekova
Титинка, точно това е рецептата, така ги правят по таверните, от доверен източник го знам :) чудно вкусни тиквички ... Браво
10.07.2016 11:12
2
2