

Наталия Петрова
Обичам шкембе и дреболийки по всякакъв начин,но най- ги обичам на жар....
12.05.2016 15:48
1
3

К К
ок!
12.05.2016 15:58

Наталия Петрова
Немога да ти опиша трябва да се опита..
12.05.2016 15:56
1

К К
На жар не съм опитвала ще е хрупкаво ли.
12.05.2016 15:53

Ваня Георгиева
И аз за първи път го панирах останах очарована.
12.05.2016 15:40

Ваня Георгиева
Уникално крехко и вкусно. Варите го повече. Не мирише защото го чистя перфектно преди това.
12.05.2016 15:38
2
1

К К
Ям шкембе, само на шкембе чорба и с удоволтвие бих опитала.
12.05.2016 15:39

К К
Страхотна идея, никога не би ми хрумнала. Нали не е жилаво?
12.05.2016 14:10

Ваня Благоева
Изглежда много добре, но не обичам шкембе, много ми мирише, така като е панирано, мирише ли като в шкембе чорбата или не?
12.05.2016 12:40