Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Страхотна и майсторска техника за обезкостяване, благодаря!
31.03.2022 22:32
К К
К К
И вкъщи много си я хапваме!
12.05.2016 18:28
1
1
4
К К
К К
По принцип тази риба е така, има кости и с да се кисне нестава. Трябва да се внимава, ако се приготвя за деца и хуваво да се почиства.
13.05.2016 12:56
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
в печка не съм опитвала, но пържена пак ми е костелива, уж препържвам кисна преди това с оцет и сол и пак не...
12.05.2016 21:25
К К
К К
Аз съм правила по този начин и също съм пържила и пекла в печката с повече олио.
12.05.2016 21:18
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
а как я приготвяте, че аз досега не бях случвала ...сега опитах и този начин ме устройва
12.05.2016 21:06
1