Тази рецепта коментираха

Анонимен
К К
К К
Изглежда много вкусен!
17.05.2016 14:55
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Рецептата ми хареса.Ще я пробвам
16.05.2016 08:49
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Черешите са сочен плод и според мен или трябва да се запече основата или трябва да се задушат черешите след което да се оцедят. Правила съм пай и то доста пъти и винаги съм задушавала плодовете предварително, винаги резултата е бил отличен.
15.05.2016 20:30
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Така и не се наканих да направя пай, а сега черешите ни зазряха и ще опитам
15.05.2016 20:13
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Пайът на снимката изглежда много добре,но аз лично бих запекла основата от тестото предварително и след това ще сложа черешите.Така приготвен отдолу става мокро тесто,черешите си пускат сока и не може да се изпече добре,вследствие се вглетява и вместо да се отреже хубаво парче,ще трябва да се куса с лъжица
15.05.2016 18:19
3
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Сия направо ме убиваш. За възхищение си. Много добра си в кулинарията. Е не на всеки се отдава толкова. Браво!
15.05.2016 21:04
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Така е,въпрос на вкус,изказвам мнение от личен опит,когато за пръв път правих пай и аз не го запекох,вследствие не се опече отдолу и стоеше мокро,от тогава винаги запичам основата и резултата е много по задоволяващ
15.05.2016 19:20
1
Gergana Tsvetanova
Gergana Tsvetanova
Аз винаги така приготвям рая,не запичам основата предварително,въпрос на вкус
Аз винаги така приготвям пая,не запичам основата предварително,предпочитам го така,въпрос на вкус.Досега не сме го "кусали с лъжица"
15.05.2016 18:27
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Много хубава рецепта, а и доста икономична.
15.05.2016 17:34
1
Gergana Tsvetanova
Gergana Tsvetanova
Благодаря!
15.05.2016 18:27