Черешите са сочен плод и според мен или трябва да се запече основата или трябва да се задушат черешите след което да се оцедят. Правила съм пай и то доста пъти и винаги съм задушавала плодовете предварително, винаги резултата е бил отличен.
15.05.2016 20:30
1
Monika Ivanova
Така и не се наканих да направя пай, а сега черешите ни зазряха и ще опитам
15.05.2016 20:13
Сия Рибагина
Пайът на снимката изглежда много добре,но аз лично бих запекла основата от тестото предварително и след това ще сложа черешите.Така приготвен отдолу става мокро тесто,черешите си пускат сока и не може да се изпече добре,вследствие се вглетява и вместо да се отреже хубаво парче,ще трябва да се куса с лъжица
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани