Тази рецепта коментираха

Анонимен
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Направих го и смимах току що изваден от фурната! :) Ухае старахотно! ;)
13.12.2016 17:22
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
За да се разбият по-добре белтъците, се слага ЩИПКА сол. Това важи за всяка рецепта с разбити на сняг белтъци. И трябва яйцата да са на стайна температура- друг важен фактор за бухване.
01.11.2012 15:00
mimi606
mimi606
така и не разбрах колко сол се слага
12.02.2012 10:19
1
dani
dani
Четете и за солта, пише за какво е и олиото пише къде се слага.
12.10.2011 13:52
меги
меги
A oлиото къде остана ?
05.10.2011 15:01
илиана
илиана
Каква сол, нещо сте се объркали.
01.10.2011 15:01