Безспорно мога да потвърдя, а и в коментарите вече е споменато, че ориза му е много. Може би 3/4ч.ч ще му бъде достатъчно.
22.03.2023 14:48
Анонимен
Ориза е много,по-добре сложете кафена чаша.
14.01.2023 13:10
1
Анонимен
Нищо не разбрах от вашата рецепта!!+
05.10.2022 19:23
2
2
1
Анонимен
????
18.12.2023 01:51
Граф Сам
Другарю Готвач Бегейски, защо не вземеш да понаучиш Чужди езици, като предлагаш на хорицата чужди рецепти а, за да не ги заблуждаваш ??? Мляко на турски е СЮТ, а не е СУТ. Така че, е СЮТЛЯШ (sütlyaş), а не е сутляш !!! “ü“ е Ю, “ya“ е Я, а “ş“ е Ш.
21.06.2022 21:33
3
3
2
Анонимен
На български език се пише сутляш.
01.02.2023 15:16
1
1
Сия Рибагина
Другарю, учител по турски, мастър полиглот, защо не си вземеш розовите хапчета, да се успокоиш, лошо ще вземе да ти стане заради един сУтляш?
25.06.2022 18:21
3
Потребител#222953
Много вкусно,рецептата е супер!
28.02.2020 18:49
1
ангелова
Сложете по малко ориз, рецептата е добра, но ориза е много.
15.03.2019 16:27
3
Ivanova
Фантастичен
25.11.2018 14:23
Елена
Изключително вкусно! Благодаря за прекрасната рецепта!
05.05.2018 14:24
9
3
Потребител#188960
Чудесен десерт, много е вкусен
07.04.2017 12:40
8
1
1
Анонимен
Много ориз,дори една чаша ще е много.
08.10.2023 16:55
Калинов
Изглежда уникално вкусно и десерт който никога не съм опитвал но задължително ще се пробва рецептата.
24.01.2017 20:08
5
5
Потребител#177364
Направих го и много се хареса на всички
22.09.2016 15:37
12
3
цветослава киркова
Страхотен десерт, подходящ и за лятото :)
03.07.2016 08:07
6
3
marcheva14
Много обичам този турски десерт. Приготвям го, но с ориз Арборио за да стане по плътен крема.
Чудесни снимки и много добре приготвен.!! Браво!! Гласувам.
Само добавям един съвет, когато се изсипва в глинените купички или някакви такива подобни , за да не се спукат от горещата смес се поставя по една студена лъжичка и върху нея се излива горещия крем.
02.07.2016 23:58
22
4
Албена Асенова
Никога не съм приготвяла или опитвала.Мислех си,че има и някакъв сироп с който се полива десерта,но явно бъркам рецептата.
09.06.2016 14:26
6
4
Наталия Петрова
Напомня ми на оризов пудинг,аз прибавяме и малко задушени ябълки,страхотна рецепта. За жалост обаче в къщи само аз съм фен на такива десерти и почти не ги приготвям.
Чудесни снимки и много добре приготвен.!! Браво!! Гласувам.
Само добавям един съвет, когато се изсипва в глинените купички или някакви такива подобни , за да не се спукат от горещата смес се поставя по една студена лъжичка и върху нея се излива горещия крем.